Ett parti Chicago!

Idag har vi mest väntat på bussen som går 23:55.. Vi checkade ut kl 10 och lämnade väskorna i bagagerummet sen gick vi till subway och köpte oss en frukost macka :)
Samma vy som dagarna innan :) Vårat favorit ställe 

Sen tog vi oss en tur på marknaden som såg ut som dom flesta andra marknader i världen: kläder, hantverk, smycken, mat å sånt! Sen tog vi oss en shopping rund på stan. Jag å Sanda köpte varsin bikini å Freddan badbyxor. Sen investerade jag i en klocka! Lite små dyr men mycket fin! 


Sen smet vi in på ett hostel och lånade duschen :) *busigt :p
Blev middag på Cactus Jack, Ribs för mig och feta köttbitar för S & F!

Hängde i tv rummet på gamla hostelet och laddade telefoner å datorer sen fick vi lov att få ut då dom stängde kl 21.. 
Nu har vi suttit å spelat kort vid lagunen, Freddan vann! 


Nu ska vi gå å köpa frukt å nått mer att äta till buss resan..Tjoho! 
Tänk på oss dom närmsta 10h för dom kommer spenderas SITTANDES i en jäkla buss! Hoppas Agnes Water är en fin å mysig stad iaf :)

Kram på er! 

Whitsundays segling!

I onsdags så åkte vi ut med båten Avatar, en katamaran båt typ :)
Vi var 24 st på båten plus 3st i besättningen. Vi kom iväg vid 12 på dagen och började färden ut i deras skärgård. Kan bara säga, guuuud så vackert! Efter bara 10 min så ser vi en sköldpadda vid ytan och vi saktar in för att kolla in den, det visar sig att det är TVÅ sköldpaddor som gör små sköldpaddor ;) så vi kom på dom mitt i sin kärleksakt! Öarna har väldigt mycket skog och klippor. Vi fick en lätt lunch med mackor å sallad. Sen stanna vi för lite snorkling, men var inte så bra sikt tycker jag, var visst pga tidvattnet å nått annat. Men några fiskar såg vi :) vi solade hela dagen och kvällen blev rätt lugn då vi skulle väckas kl 6 dagen efter för vi skulle kunna vara först på Whitehaven Beach, en av världens vackraste stränder.
Whitehaven beach var väldigt vacker, en vit strand med sanddyner, eller det är inte sand på stranden utan det är Silica( kiseloxid översatt) nånting som havet gör på nått sätt.. Haha ni får googla om ni vill veta mer. Iallafall så är stranden som mjöl. Vi var där i ca tre timmar och badade, skrubbade oss med 'sanden' kollade efter ´sting rays´ och solade :)
Sen så snorklade vi två gånger, en gång före lunch och en efter lunch. Var lite bättre sikt på dessa platser och vi fick några fina bilder på GOPROn! Lägger upp på FB bilder därifrån :)

Vi har haft ett par riktigt fina dagar ute på havet med galet bra väder. Har till o med fått lite färg nu ;)

Imorgon kväll åker vi till Agnes water i två dagar ( en väldigt lugn o liten stad) sen blir det Fraser Island - det kommer nog att bli riktigt bra dagar det med!

Airlie Beach :)

Usch vad dålig jag har varit på att uppdatera nu! Skärpning Anna! Men ibland går tiden så snabbt bara. Sen har det inte hänt så mkt kul heller :)

Vi var ju som sagt i Townsville, där sov vi i tre nätter. Vi var upp på ett berg son låg i stan, en tuff topp tur vill jag lova! Men vi hade en grym vy när vi kom upp på toppen! Solen var påväg ner och det var en varmt orange sken ute! 
Vi ska alltså upp på toppen!


Vi lämnade Townsville i  söndags och satte oss på kära Greyhound bussen i 3:45h! Gick rätt snabbt ändå och vi var framme i Airlie beach strax efter 15. Vi hade bokat två nätter på ett hostel som heter Magnums, vi fick en 8 bed doorm. Det var små hus kan man säga. Var väl helt ok men såg så betydligt bättre ut på bilderna.. Vi tog det lugnt på söndagen och låg mest i rummet och läste/ kolla på serier. Måndag så la vi oss vid lagunen, först gången vi va ute i solen å solade på kanske 8-9 dagar..  Så nu har vi fått lite färg igen :)
Vi kollade utelivet vi hade hört så bra om men kan meddela att det var rätt dött här en måndag kväll.. Vi får hoppas det är lite bättre till helgen! Är iallafall väldigt vackert här omkring och ska bli väldigt kul att komma iväg på seglingen vi ska göra :) imrn åker vi ut med en katamaran som heter Avatar, båten ta 26 pers och vi ska bo på den i två nätter. ALLA som vi pratat med som varit å seglat här är sjukt nöjda och lyriska! Så vi är väldigt peppade! 

Nu ska vi på ett träningspass: springa å lite fys! Är bäst denna tid mellan 17-19 tiden då solen håller på att gå ner och inte är så jäkla varmt!  

Lite fler bilder :)