Airlie Beach :)

Usch vad dålig jag har varit på att uppdatera nu! Skärpning Anna! Men ibland går tiden så snabbt bara. Sen har det inte hänt så mkt kul heller :)

Vi var ju som sagt i Townsville, där sov vi i tre nätter. Vi var upp på ett berg son låg i stan, en tuff topp tur vill jag lova! Men vi hade en grym vy när vi kom upp på toppen! Solen var påväg ner och det var en varmt orange sken ute! 
Vi ska alltså upp på toppen!


Vi lämnade Townsville i  söndags och satte oss på kära Greyhound bussen i 3:45h! Gick rätt snabbt ändå och vi var framme i Airlie beach strax efter 15. Vi hade bokat två nätter på ett hostel som heter Magnums, vi fick en 8 bed doorm. Det var små hus kan man säga. Var väl helt ok men såg så betydligt bättre ut på bilderna.. Vi tog det lugnt på söndagen och låg mest i rummet och läste/ kolla på serier. Måndag så la vi oss vid lagunen, först gången vi va ute i solen å solade på kanske 8-9 dagar..  Så nu har vi fått lite färg igen :)
Vi kollade utelivet vi hade hört så bra om men kan meddela att det var rätt dött här en måndag kväll.. Vi får hoppas det är lite bättre till helgen! Är iallafall väldigt vackert här omkring och ska bli väldigt kul att komma iväg på seglingen vi ska göra :) imrn åker vi ut med en katamaran som heter Avatar, båten ta 26 pers och vi ska bo på den i två nätter. ALLA som vi pratat med som varit å seglat här är sjukt nöjda och lyriska! Så vi är väldigt peppade! 

Nu ska vi på ett träningspass: springa å lite fys! Är bäst denna tid mellan 17-19 tiden då solen håller på att gå ner och inte är så jäkla varmt!  

Lite fler bilder :)Kommentera här: