Mission Beach

Igår kom vi fram till Mission Beach. Vi bor på ett hostel som heter Scotty's beachhouse och som det låter ligger det nära stranden :) är helt ok, har en skön atmosfär och trevlig personal. Har inte gjort nått speciellt dessa dagar mest tagit med lugnt. Jag å Sandra var på en strandpromenad idag och hittade några märkliga snäckor/skal.. Se bild! Hittade flera längs vägen och trodde först att någon lagt ut dom för har ingen aning hur det kan bli ett sånt mönster? Vet någon?

Imrn ska vi byta hostel till ett som är närmare bussen, vi åker vidare mot Townsville på torsdag tänkte vi! 

Well well blir en tidig kväll få vi ska upp tidigt för att hinna käka frukost innan vi ska checka ut. ( har köpt o'boy och kaviar på svensk shopen i Cairns innan vi åkte därifrån :)) så blir en go frulle imrn!!


Kommentarer:

1 Mia :

Det där är en typ av sjöstjärna :) dom ligger på botten och du ser dom överallt när du dyker typ, svarta jättetaggiga runda bollar om ni sett någon sånn? När dom dör ser dom ut sådär :)

HA DET MEGA BRAA!!! Kramis

Svar: Aha där ser man! Dom blev då fina när dom dör iaf :) tänk om vi skulle bli fina tunna runda stenar istället för att förmultna..

Kram på dig!
Anner

Kommentera här: