Sevärdheter

Igår fortsatte vi vår tripp från Tourqay där vi övernattat på en campingpark. Vi styrde schabraket mot Apollobay där vi först tänkte stanna till å sola men var lite för kallt så vi åkte ner mot Cape Otway för att kolla in en fyr. Men kostade 20 dollars att gå in och dom skulle stänga grindarna en time senare så vi köpte en glass å crusade vidare mot dom 12 apostlarna. Vi hann med att se en Koala alldeles vid vägen uppe i ett träd såklart och blev en tvär broms och ut å fota! 
Sen så stanna vi till vid nått annat ställe å tog lite kort också. Men ena målet har ju vart don berömda Apostlarna (stenar i vattnet, sten block som en gång i tiden satt fast i Klippan brevid) mycket riktigt så var det väldans fint där. Fick oss lite bilder och sen gasa vi vidare. Vi kollade in London bridge ( också en klipp formation ). Eftersom solnedgången va nära så skynda vi oss till ett ställe som efter thunderpoint för att span in den. Frågan är varför inte bilderna blir lika fina som i verkligheten!? Ett svar kan bra för att jag fotar med en IPhone 5...
Lite hungriga och små trötta så börjar jakten på ett ställe att ställa husbilen på över natten.. Kl är ni strax innan 9 och många campingar har stängt. Vi hittat en avfart mot nån slags campingplats mitt ut i ingenstans ( jo strax innan detta så hitta vi en hel åker full med kängurus!! Dagen fulländad!) vi snirklar oss fram i några km och hittar fram till campingen och hittat oss en plats och börjar laga oss middag sådär 22 på kvällen. Jo blev en till tvärnit när Kattis ser en koala längs vägrenen och alla hoppar ut och koalan blir såklart rätt å klättrar upp i närmsta träd! Lika bra det kanske :)

Efter en utsökt soppmiddag så blev det en go dessert i form av en efterlängtad choklad bit! 

Nån utsiktsplats;Söt koala i träd 


Apostlarna


London bridge


Solnedgång 


Känguru Så det var dag två..

Ska ta mig ork att skriva om idag med. 
Men armarna börjar domna av och tröttheten växer sig starkare.. Så får blir imrn på morgonen istället :)

Sov gott! Det ska jag göra, för Kattis ska kö fys med oss imrn på morgonen!!! WopWop :)

Kommentera här: