Glad att jag bloggat på resan

Har precis suttit och läst igenom bloggen från det att jag började blogga påriktigt i september inför resan. Gud så glad jag är att jag har tagit mig tid och skrivit ner vad vi gjorde om dagarna. Minnet är ju verkligen inte på topp och hade aldig kommit ihåg om jag inte bloggat!  Måste bli bättre på att uppdatera den nu när jag är hemma också, anlednigen att det inte blir lika ofta är nog för att det inte känns som att det händer nått spännande om dagrna och är inte på lika mkt konstigheter som jag var på resan.
 
Nu hoppas jag att golvet kommer imorgon så att vi kan bli klara här i lägenheten. Målet är att hämta den sista stora pusselbiten senast på fredag och det är sängen!! Sen kan jag räkna mig som inflyttad och kan sova här på heltid! Längtar verkligen tills allt är klart!
 
Det är faktiskt lite spännade saker som händer här med som jag inte kan skriva än, vi får hoppas att allt går bra och att ni får en kul nyhet snart :) 
 
Nä nu ska jag och Lisa ut på en springtur och jag hopppas att jag inte dör efter 2km :P
 
 
Testa rosévinet Perfect Day i helgen, mycket gott! Rekomenderas <3
 

Projekten i lägenheten :)

Nu har det börja hända saker i lägenheten :) tapeter är uppe och massa väggar är målade! Ikea har besökts och möbelhuset har kommit med en leverans möbler också! Nu väntar vi på golvet och entapetrulle som kommer på tisdag( hoppas jag) sen kan det monteras mera Ikea möbler och det sista fixas till. Så mitt mål är att allt är klart till nästa helg! 

Nu blir det en vinkväll med gott sällskap och förhoppningsvis inte en allt för kall kväll på BBBåten!! :)

Lite bilder i byggstöket 


Före sovrum Efter

Före

Efter 
 

Före vardagsrum ( tillfälligt sovrum)


Efter ( soffan blir säng sålänge )


Men är ju såklart mer som ska fixas i rummen med tavlor å annat fix såklart :) kommer riktiga efterbilder sen, när det är fint å städat :)

Om 12h så händer det!

Om 12h så har jag nycklarna till min alldeles egna lägenhet, min första egna lägenhet. Imorgon kl 12 så ska sista papperna skrivas på hos mäklaren. Tro mig när jag säger att jag kommer skutta ut därifrån :)
Håller som bäst på att hitta möbler och beställa hem roliga saker från diverse hemsidor. Senaste veckorna har det spenderats timtals på olika inredningssidor och olika möbelhus, är en hel djungel av fina möbler och ting till hemmet. 

Den har ju finaste Rosie varit här i stan med mig några dagar och hon sköter sig mycket bra :)  hon ska få åka tillbaka till pappa några dagar när jag flyttar in i läggan sen kommer hon tillbaka till mig 😊
Ikväll fick jag å Lisa ännu en fin solnedgång på promenaden :)