Wellington!

 I Fredags så anlände vi till Wellington,  Nya Zeelands huvudstad. Vi har väl egentligen inte gjort så mycket här förutom lite gratis aktiviteter :) rätt skönt! Vi har varit på Te papa museumet där dom bland annat här världens största bläckfisk! 4,5meter läskig varelse!
Vi fick lära oss om jordens inre och hur det blir jordbävning å vulkanutbrott och sånt! 


Sen var det ju fredagskväll och i en storstad så betyder det oftast fest. Vilket det även gör för oss på Kiwi! Så vi hade lite förfest på rummet innan vi gick ner till baren som tillhör hostelet. Sen blev det utgång och det var inte lite barer längs huvudgatan.. Har inte sett så mkt folk och barer på samma ställe förut tror jag. Annars kan det oftast vara rätt utspritt.. 
Var en kul kväll som slutade på BK när det inte finns något Max! 
Lördag = sovmorgon! Vi fortsatte vår aktiva stil med massa promenader med en tur till Mt Victoria. En promenad på ca 45 min och en fin fin utsikt över staden! Sen gick vi till Parlament huset som ser ut som en Bikupa.. Käkade billig sushi, 30:- för 10bitar! Å strosade runt i stan :)
Sen blev det utgång igen.. Var Xavers sista kväll med oss då han bara reser runt nordön, så han skulle åka med bussen tidigt söndagsmorgon upp mot Taupo igen. Kommer sakna min buss kompis himlarns mycket. Men det är ju så det är att resa, hitta vänner och lämna vänner! Alla har sin egna plan. Vissa kommer man aldrig mer se eller höras av med igen medan andra kommer följa mig genom livet på olika sätt :) 


Söndag= låååååg sovmorgon! Picknick med vår nyfunne vän Johannes som Sandra träffa i lördagskväll. (Vi har haft lite Look a like tävling då det finns många som påminner om personer hemifrån eller kändisar osv. Så i lördags när vi var nere på BASEment ( hostelbaren) så tycke Sandra att hon hittad den bästa Look a likeen! En kille som såg exakt ut som en som bor i närheten av henne i Oslo o som hon träffat på på olika fester å så men inte pratat mer än att säga hej.. Det roliga var ju då att detta var ju killen från Oslo :) så var ingen Look a like ;) 
Johannes som han heter åker också med Kiwi men var påväg uppåt då han redan varit på sydön och var påväg tillbaka till Auckland. Han hängde med oss ut och på picknicken :))
Söndag kväll blev det bio! Hungergames 2, på Peter Jackson's biograf här i Wellington, Embassy.  Var en grymt fin bio! Lyxiga toaletter, grym biosalong och allmänt vackert överallt! Filmen var riktigt bra faktisk! Lite jobbit utan text ibland men men. 
Idag måndag så har vi tagit oss på färjan som tar oss till Sydön! Vi har precis kommit in mot ön och utsikten är grym! Shit vad jag gillar detta land! Här skulle jag lätt kunna bo!