Auckland

Nu har vi varit i Auckland sedan i tisdags kväll. Vi har shoppat lite ( varmare kläder) då det är som maj här ca 15-18 grader å rätt kyliga kvällar. Vi har mest shorts å linnen med oss så vi måste investera i byxor å tröjor.. Dock var inte utbudet på bra butiker allt för bra :/ är svårt att veta var alla bra butiker är i en ny stad. Vi har varit ut två dagar och har väl varit helt ok även fast det är mitt i veckan. Ikväll blir det nog kolla vad barerna i hamnen har att erbjuda. Var å gick där igår med Sam som jag träffa i tisdags, han visa mig runt hela Auckland på några timmar, allt från utsikts berget Mt Eden till nån strand på andra sidan staden. Hur som helst så fanns det massa barer och live musik i hamnen och ska tydligen vara grymt drag där ikväll :) 

Vi har ett rum utan fönster, det är både bra och dåligt.. Bra för att det blir bäcksvart och man kan sova helt ostört. Dåligt för att det är bäcksvart och man man sova ostört hur länge som helst utan att veta vad klockan är.. Vi har sovit till ca 13:30 båda dagarna nu.. Dvs ca 12h sömn :) skönt men missar så stor del av dagen.. 

Imrn sätter vi oss på sen omtalade Kiwi Experience bussen. Den ska ta oss runt Nya Zeeland på ca 30 dagar. Vi blir upphämtade 8:35 på morgonen. Klockan kommer alltså att vara 20:35 hemma i Sverige idag fredag :) så konstigt med denna tidsskillnad haha 

Hittade en 'staty' på stan :)Här serverar drinkar i tekannor :)


Såhär blir man efter några tekannor :)Hitta dessa mini prästkragar, kändes som hemma :)


Kommentera här: