Townsville

Igår kom vi till Townsville. En stad med ca 200.000 invånare. Men den känns inte alls så stor. Inte inne i själva staden iallafall. Var väldigt dött på gatorna på eftermiddagen när vi gick och sökte Woolworth's så vi skulle kunna laga lite mat! Blir väldigt mycket kyckling i olika former, ingen gladare än jag :) vi har tänkt att ha en liten utmaning; en gång i vecka ska en av oss gå å handla själv o laga all mat själv och komma undan så billigt som möjligt och det ska vara gott också! Blir kul! :)

Igår blev det lite fest också, vi var ju tvungna att se vad Townsvilles nattliv hade att erbjuda. Vi spelade lite drickspel på rummet innan vi gick till en irländs pub rakt över gatan. Vi träffa lite folk fråga hostelet och efter några jugs så gick vi till MadCow.. Det var en kul natt med massa dans och nya vänner.  Är nog första gången jag faktiskt känt mig berusad och idag första gången lite bakis.. 
Annars händer det inte så mycket roligt, idag har vi verkligen bara tagit det väldigt lugnt, vi har inte ens varit utanför hostelet.. Vi hade dock behövt sola lite för nu börjar färgen försvinna :( men det är för varmt å vara ute i solen! Förstår att australienare inte har nån solbränna att prata om, ingen orkar vara ute! 

Dagens lunch: kyckling å ris :)Kommentera här: