Bali Malaysia och andra beslut

Igår fredag så lämnade vi Gili Trawangan, vi saknar dig redan! Men ska samtidigt bli kul med ett nytt land och nya äventyr! På söndag morgon bär det ju av till Malaysia och Kula Lumpur, med vi kommer nog åka ganska direkt till Lankawi då vi inte är sugen på hänga i en stor stad så länge..  Om någon har tips på things todo får ni gärna dela med er! 

Sista dagarna på Gili bestod av lite snorkling, stranden och ett gäng utekvällar.  Man hinner ju få endel vänner när man är på samma ställe några veckor. Vi träffade Marikas ( som vi var med på road trippen) bror som också är ute å reser :) 

När vi lämna Gili igår så var det nog det bästa vädret på hela tiden här på Gili.. Så var lite surt att sitta i båt och bil i ca 4 h. Vill ju som jobba på brännan lite mer, börjar bli blek då solen hållt sig undan bakom regnmoln allt för många dagar. 
Även idag här på Kuta på regnar det :( så hoppas på bättre väder i Malaysia!

Sen så står jag inför lite val, jobbiga beslut, ang mitt resande.  Har varit borta i sex månader och haft det hur bra som helst! Dom tänkta respengarna börjar sina och räcker till hemresan och dom två veckor i Malaysia vi planerat. Men har ju även en del pengar på sparkontot och semester pengar att få ut. Detta betyder att jag kan fortsätta resa om jag vill. Men fortsätter jag så blir det mest troligt tillbaka till Australien för att jobba denna gång och resa själv. 

Så mina val är:
* åka hem ca 11/3. Stanna hemma, kolla på lägenhet, jobb och sånt. Men att resa kommer alltid att vara viktigt för mig så blir ju såklart fler resor framöver.

* åka hem 11/3 vara hemma ca 4 veckor med roliga aktiviteter hemma som att träffa familj, kompisar, bebisar, mina fina hundar. Tävla på vindelälvsdraget, åka upp till fjällen, äta god hemmalagad mat och bara vara. Sen åka å resa igen från ca 7-8/4. Då Australien för att jobba.  Blir ju endel extra pengar på flygbiljetter här. Men att få komma hem och andas är ändå värt endel.. Å packa om väskan ;)
 Kommer hem igen: okänt 

* Åka direkt till Australien från Malaysia när Sandra åker hem till Sverige. Då är jag borta minst två månader till men mest troligt längre. 

Jag vill göra alla tre alternativ! Om jag ska lyssna på mitt hjärta så säger den alternativ två, först hem å sen åka iväg igen. Men då måste nästan biljetten bort vara bokad innan jag landar hemma så jag inte fastnar för det är tryggt, men tänk om jag verkligen vill stanna hemma då.
Äh jag får försöka att sluta att över analysera! Men är inte så lätt! 
Men med tanke på att vi skulle vara borta några månader till egentligen om vi hade jobbat första svängen i Australien så känns det sådär att åka hem å stanna hemma redan. 

Det löser sig på nått sätt :)

Finaste Baloo <3

Vår huskatt Monks


Broder på strand :)