Bali :)

Nu är vi framme på Bali, eller just nu har vi åkt till Gili Trawangan en ö som ligger ca 1,5 h båtfärd från Bali. Vi har återförenats med brorsan som kom hit förra veckan, men lämnar han om några dagar när vi åker vidare :) 
Vi spenderade tre dagar i Kuta, som är känt för som ett bra fest ställe. Rätt stressig miljö med massa trafik å folk i rörelse. Försäljare som ropar efter en att komma å köpa eller restaurang folk som vill att man ska äta. Sånt orkar jag med någon dag innan man blir knäpp i huvet, så var skönt att komma hit till Gili idag. Det är ingen trafik på ön ( förutom häst o vagn, som jag aldrig skulle åka, stackars hästar här.. Hujja!) så det är skönt. Man kan gå överallt och den är ca 7km lång om man går runt hela ön. 

Är ju såååå mycket billigare här är i landet där nere, det blir lite löjligt nästan, även om dom lärt sig ta mer betalt nu än för några år sen. Vi äter gott  för ca 40-60 SEK å då är fin mat eller en lätt lunch för sådär en 10kr . Ett rum med aircon ca 60-100kr per person, tänk att vi betala det dubbla för en säng i ett doorm på sunkiga hostel i Oz.. Vi kan hitta billigare boenden såklart med då blir det med fläk bara.. Man blir så bortskämd med aircon i denna svettiga värme, går runt å är klibbig mest helatiden utomhus.

Imrn tänkte vi testa på utelivet här, men helgerna är tydligen inte lika bra som onsdagar eller måndags så vi får se vad som händer. Men innan någon slags fest eller dricka så ska vi på nattmarknaden å käka god lokal mat! Var förbi där idag efter vi ätit middag och insåg att det hade blivit mycke billigare att äta samma mat där än på restaurangen vi käkat på.. 


Glad Sandra när vi inser att vi ska då frukost på vårat guesthouse, gött!

Vet dock ej riktigt va det var..Köpte oss några armband av dessa söta, dock får dom väl inga pengar själva men glada blir dom iallafall

Middag på Alleycats, köttbullar å mos å lingonsylt 

Kuta beach 


Frukt tanten var förbi..

Gili där många åker häst å vagn eller cyklar

Stranden på Gili


Såhär kan man också ligga :)
Ha en kul fredags kväll! Nu ska Anna sova :)

Kommentera här: