Kängurus, berg och sista dagen i Oz!

Vi överlevde natten på skräck campingen :) det var inte så farligt ändå! 
Shit vad tiden går fort när man har kul, det är måndag och sista hela dagen med husbil, Kattis å Marika och sista dagen i Australien!!? Hur hände det? Vi kom ju nyss.. Vi vet fortfarande inte vart vi ska åka imorgon när vi lämnat tillbaka vrålåket och beger oss till flygplatsen. Vi bestämmer nog oss imrn på morgonen om jag känner oss rätt! Hur som helst så hat vi kr en hel måndag kvar här att göra något vettigt på. Så vi bestämmer oss för att stanna i The grampians nationalpark, som vi hört är väldigt vackert. Vi satte kurs mot nationalparken med ett mat stopp i Horsham, där vi upptäckte en ny värld av allt i ett affärer :) det fanns frisörer med souvenirer och gåvor. Det var möbler i kombo med kläder och café. Ja det var en salig blandning av det mesta, kanske smart att samla allt så slipper hyran bli dyr om man har fler butiker.. 
Vi kom till nationalparken vid ett tiden och åkte till informations butiken. Vi fick veta att stora delar var avstängda pågrund av bränderna som varit för två veckor sen när det var rekord värme, så utkiksplatsen vi tänkte besöka tillhörde det området. Vi fick några andra alternativ och vi körde på Mt William, ett berg dit man kör upp förutom dom sista 2km där man går från en parkering. Finns bilväg  ända upp men icket för oss turister.. Så vi fick oss en skön promenad upp! På ena sidan såg man ut över berg och skog och andra sidan över massor av fält. Vackra vyer!
Väl nere igen ( efter en vems kiss rinner längst tävling) så åker vi tillbaka till info stället. Det ska tydligen finnas en heldel kängurus i närheten :) 
Å mycket riktigt så efter bara några hundra meter så får vi syn på dom första kängruna! Ju längre vi gr ju fler ser vi. Hur söta är dom inte!? Kul att vi äntligen fick se som så nära i deras riktiga miljö :)

När vi gått klart slingan så gör vi middag och beger oss till Ballarat där vi ska campa en sista natt innan vi lämnar tillbaka bilen.  Vi kommer fram rätt sent och gör inte så mkt annat än att hoppa i säng. Jo jag å Sandra dividerar fortfarande om vart vi ska åka.. Bali eller Thailand är valen nu. 

Tisdag morgon, vi vaknar vid 9 tar en dusch städar och packat ihop allt innan det är dags att åka dom 10 mil mot Melbourne, vi tar ett stopp på banken där jag för över mina resterande australienska dollar till mitt svenska konto, mest för att jag slarvat bort mitt konto kort. Annars hade jag använt det istället såklart. 
Vi har bestämma oss för Bali, det kosta ca 2400:- per person och flyget skulle gå 18:45 så passade bra. Sen åker vi till Malaysia ( 550:- från Bali, toppen!)  efter det har vi inte bokat mer än. Får se hur långt pengarna räcker. Men är ju rätt så billigt där borta så ska nog gå bra.

Vi lämnar igen husbilen, vinkar av fin flickorna, jäklar vad kul vi haft det! Sen en taxi till flygplatsen för in checkning mot Indonesien och Bali!! Kommer bli grymt! Lite trist å lämna Australien men ändå rätt skönt, vi har gjort det vi velat och haft några riktigt bra månader! Kommer absolut försöka resa hit igen, då ska västkusten utforskas!

Vi har varit i Bali 3 dagar nu och uppdatering kommer snart också :)Kommentera här: