Olycksfågel

Igår så anlände vi till KL igen. Vi cheka in på Reggea Mansion och sedan tog vi oss ner till Chinatown där Anna shoppade lite smått å gott :) Kul å pruta lite igen, även om dom inte lika brydda om att sälja sakerna här som på Bali. Väl hemma så tog vi en go dusch å sen piffa vi till oss lite för kvällens besök på rooftop baren här på hostelet. Först så gick vi upp vid åtta tiden å åt från deras BBQ, var gott men kanske inte allt för mättande. Sen gick vi ner till rummet igen eftersom de var rätt dött på taket. Så Sandra lyssna på pod och och dum surfade. Tog oss upp igen efter 22 och var lite mer folk. Blev lite drinkar och buckets, när ska man lära sig att sprit inte är så bra, eller rättar sagt att det ger en lite minnesluckor. Nåväl vi hade en väldigt rolig kväll och dansade på som galningar :) Men nu till det olyckliga.. när SANDRA ska upp till sin bädd, som ligger ca 2,5-3 meter ovanför marken så tappar hon greppet om  metallstången hon håller i och dunsar ner i golvet å blir liggandes som en säck där. Hon landade lite dåligt och har stukat armen/axeln så vi spenderade förmiddagen på sjukan. Så nu kommer hon att gå med armstöd i några veckor. Sandra har varit rätt olycksbådad denna resa, hennes dator gick sönder, iphonen blev stulen, ipadens laddare funkar ej så nu kan hon inte heller lyssa på sina poddar och nu denna arm.. Tur att vi åker hem imrn!
 
Sen har dagen bestått av att sova kolla film och matjakt med vår rumskompis från tyskland, en riktigt rolig snubbe :) Vi hittade ett indisktställe och maten var grymt god! Kvällen kommer nog mest bestå av packning och kanske en sväng upp på taket med ett glas vatten :) Imrn åker vi till flygplatsen rätt tidigt och kommer spendera nästan 30h på resande fot innan vi landar hemma i Luleå! Känns väldigt konstigt att vi kommer vara hemma om ca 48h! Lite overkligt men kul! Har funderat lite på vad det blir av bloggen när jag kommer hem, kommit fram till att den bara får byta lite inriktning, istället för bilder å text från varma länder får det bli om hur allt blir här hemma. För det ska ju hittas jobb, lägenhet och sen ska det ju mysas massor med hundarna och vännerna såklart! För nu när jag kommit in i bloggandet och tycker att det är rätt kul så är det ju lika att fortsätta ju! :)
 
Nä en dusch på det här så är ju dagen fulländad! Ha en skön söndag! 
 
 
 
 
 

Kommentarer:

1 Pilla:

Osis med syrran :-/
Tänk så jädrans massa underbart du packat ned i din livsryggsäck! Längtar efter att se dig fina pepparkaka! :-*

Svar: Ja väldigt osis, speciellt att jag får nu bära två ryggsäckar hahaHoppas jag har kvar nån färg till söndag bara haha kram
Anner

Kommentera här: