Guldkusten

Igår så flyttade vi på oss igen. Vi vill försöka se och visa mamma så mycket som möjligt dessa veckor :) så nu är vi i Surfers paradise på Guldkusten. Ligger mellan Brisbane och Byron Bay kan man säga. Har inte riktigt hunnit utforska stan speciellt mycket då vi hade specifika mål när vi gick ut på stan igår. Del att hitta en svenskshop som säljer olika svenska delikatesser. Vi köpte bl.a. Knäckebröd, Kalles kaviar, lingonsylt, djungelvrål, polly, kanelbullar och lite lösgodis. Gött gött! Vi har bestämt mat rätter som vi ska laga också för att få lite hemma känsla och god husmans. Så vi började igår med att göra kyckling och ris på mammas vis. Kommer bli palt, köttfärsbiffar å mackaroner, potatisgratäng och lasagne . Mamma bakade även chokladdrömmar igår! Mys! Fantastiskt att få mamma mat igen ju :)

Nu blir det strand häng och mera upptäcktsfärder! 

Där nere ligger stranden! Julen är över för detta år!

Vi hade en mysig jul här i Byron Bay. Efter middagen och klapp utdelning så skyddade vi med Farmor, Farfar, Kari & Allex. Dom läskade oss med julskinka och den stora godisskålen! Efter den sena skypen så blev det sängen. Jag stannade uppe och kollade på 4 avsnitt av Suits. Är hel fast i den serien! Riktigt bra :) Nästan så att jag inte kan fortsätta se för att det är så spännande haha

Igår på Juldagen så tog vi oss en promenad in till stan och åt lite glass . Det var ungefär det enda vettiga vi gjorde på hela dagen förutom att sola en timme på morgonkvisten.

Idag har vi varit ungefär lika produktiva.. Vi gick in till stan vid ett och åt lunch sen shoppade jag på rean 3 linnen och en t-shirt för 30 dollar = 180:- så jag är nöjd! Nu har vi lagat middag och ligger å jäser i sängarna.
Jag och Sandra ska satsa på en utgång ikväll så är väl bara att börja tagga upp för det nu! Woop woop!

Ha en skön Annandag <3

Kram

Jo vi hann med en strand hopp bild också :)

God Jul!

Ikväll så har vi firat julafton här :) Vi har ätit ost och chark bricka och haft julklappsutdelning :) Nu skypar vi med pappa och har skypat med mormor och morfar! Så himla bra med skype att man kan prata med vänner och familj även fast man är långt bort från varann!

Jag fick mig ett par nya Flipflop, ett armband och en keps :) precis vad jag önska mig! Hur kunde tomten veta!

Nu ska vi se vad kvällen har att erbjuda. hör att det spelas musik från puben här bredvid så ska kika vad som händer där!

God Jul på er!