Stranden och solen

Tredje dagen så vakna vi upp på Lake Yambuks Camping plas. Vi kom ju dit väldigt sent på kvällen så vi hade ingen aning om hur det såg ut runt om kring. Vi körde ner till den allmänna parkeringen och gick ner på stranden. Väldigt blåsigt och massor av vågor. Vi fick oss lite hoppbilder och motion då vägen stranden bestod av en kulle. Vi hittade även en ruschbana som vi försökte åka med tror vi var lite för tunga haha gick inte som planerat...

Vi drog oss vidare mot okända mål, det enda vi visste var att vi ville ha ca 30 mil  till Adelaid innan vi skulle hitta en camping att övernatta på. 
Vi stannade på en strand som i princip var öde, en riktigt lång strand, tror inte vi ens såg vart den börja eller sluta. Vi solade toppless bara för att vi kunde ( dock kom det några äldre par då å då som gick förbi en bit i från men men inte gjorde det nå.
Jag läste äntligen ut min bok 'kaffe med rån' som handlar om ett gäng pensionärer som börjar begå brott för att dom vill hamna i fängelse för det ska då vara bättre än att sitta instänga i ett servicehem.. Dom är mycket listiga och tycker det ligger en bra poäng i boken om hur dom gamla behandlas.. Helt klart läsvärd :)

Blev mest en massa körande igår och vid 19 tiden så anlände vi till Kingston där vi tog in på en camping. Fick en toppen plats mot havet! Så vi lagade pasta med en go pastasås gjord på biff, grönsaker i massor, grädde och smaksatt Philadelphia. Till det blev det vin och en underbar utsikt över solnedgången :) vilket härligt campingliv vi har! Inget att klaga på alls! 
När disken var diskad och solen nere så spelade vi lite kort spel.. Blev hjärter sju och n***r å president, många hetsiga disskutioner om fusk å 'hållandes' an kort haha efter några omgångar så blev Marika vinnare ( först till tre) å vi gjorde oss klara för sängen. 


Nu har dag fyra börjat och den började med träning kl 8. Frukost bestående av ägg o yougurt..
Sen fick jag ett ryck å klippte lugg igen.. Haha lite spontant. Ja jag gjorde det själv med mina frisör saxar jag har med mig så blir faktiskt rätt bra :)

Nu susar bilen mot Adelaid, som är ett väldigt stort vin distrikt här i Australien. Så innan vi åker in till stan så blir det vinprovning! 
Kattis å Sandra ❤️Middag i solen


En bild på luggen kommer senare ;)

Nu ska vi peppa inför dagen å kvällen!! Kommer bli hur bra som helst!

Kram

Sevärdheter

Igår fortsatte vi vår tripp från Tourqay där vi övernattat på en campingpark. Vi styrde schabraket mot Apollobay där vi först tänkte stanna till å sola men var lite för kallt så vi åkte ner mot Cape Otway för att kolla in en fyr. Men kostade 20 dollars att gå in och dom skulle stänga grindarna en time senare så vi köpte en glass å crusade vidare mot dom 12 apostlarna. Vi hann med att se en Koala alldeles vid vägen uppe i ett träd såklart och blev en tvär broms och ut å fota! 
Sen så stanna vi till vid nått annat ställe å tog lite kort också. Men ena målet har ju vart don berömda Apostlarna (stenar i vattnet, sten block som en gång i tiden satt fast i Klippan brevid) mycket riktigt så var det väldans fint där. Fick oss lite bilder och sen gasa vi vidare. Vi kollade in London bridge ( också en klipp formation ). Eftersom solnedgången va nära så skynda vi oss till ett ställe som efter thunderpoint för att span in den. Frågan är varför inte bilderna blir lika fina som i verkligheten!? Ett svar kan bra för att jag fotar med en IPhone 5...
Lite hungriga och små trötta så börjar jakten på ett ställe att ställa husbilen på över natten.. Kl är ni strax innan 9 och många campingar har stängt. Vi hittat en avfart mot nån slags campingplats mitt ut i ingenstans ( jo strax innan detta så hitta vi en hel åker full med kängurus!! Dagen fulländad!) vi snirklar oss fram i några km och hittar fram till campingen och hittat oss en plats och börjar laga oss middag sådär 22 på kvällen. Jo blev en till tvärnit när Kattis ser en koala längs vägrenen och alla hoppar ut och koalan blir såklart rätt å klättrar upp i närmsta träd! Lika bra det kanske :)

Efter en utsökt soppmiddag så blev det en go dessert i form av en efterlängtad choklad bit! 

Nån utsiktsplats;Söt koala i träd 


Apostlarna


London bridge


Solnedgång 


Känguru Så det var dag två..

Ska ta mig ork att skriva om idag med. 
Men armarna börjar domna av och tröttheten växer sig starkare.. Så får blir imrn på morgonen istället :)

Sov gott! Det ska jag göra, för Kattis ska kö fys med oss imrn på morgonen!!! WopWop :)

Dag ett på Roadtrippen!

Dagen började med ut checkning från hostelet och en taxi resa till bilfirman där vi hämtade upp våran Husbuss som vi hyrt. Det som var rätt bra att vi hade bokat en 4bäddars men fick oss en 6 bäddars= mera utrymme!
Jag har varit chaufför idag med Kattis som kartläsare :) har gått väldigt bra att köra på vänster sida! 
Vi har kört ca 10-15 mil idag vi tog det rätt lugnt och har varit och solat på en strand. Det har varit sååå varmt idag! Så det fick bli ett dopp, var inte lika varmt i vattnet!!! 
Efter vi sightseengat i Geelong och Torquay så ta vi in på en campingsite för övernattning. Lagat en gooo spagetti bolongnese och tagit oss välbehövliga duschar! Imrn blir det ca 20 mil till så vi hoppas på fina vyer längs kusten och så ska vi försöka hitta någon 'Walk' att gå runt. 

Haha jag e koncentrerad..

Mot stranden!


Så här ser husbilen ut :)


God natt 😴😴