Australian Day!

Vilken kul dag vi hade igår! Efter en skön sovmorgon till ca 11 så gjorde vi oss i ordning för stranden och en hel dag med festligheter. Vi gick i samlad svensk trupp ( jag, Sandra, Fredrik, Marika, Kattis, Rasmus o Albin. ) vi hade smyckat ut oss med några australienska gnugg tattoos för att visa att vi gillar Australien :)
På stranden ( eller vi satt i gäset) så spela vi lite spel och drack några cider. Vid halv tre mötte vi upp Alex å gick till hostelet för att laga våra goda BBQ lunch/middag! Mötte även upp Jamie, en svensk kille vi stötte på här om dagen då han fråga efter vägen till ett hostel, han reste ensam å undra vad vi skulle göra på Australian day och självklart så fick han ju hänga med oss. 
Efter en alldeles utsökt måltid så traska vi ner mot stranden igen och fortsatte spela och dricka våra cider å öl. Var väldigt mycket folk där nere och stämningen var på topp! Vid halv nio så drog vi oss in till stan och FedSquere där dom visade tennisfinalen, små packat med folk där också. Ett besök på donken och en tram tillbaka till st kilda vid 23 för att sedan se vad Kilda hade för uteliv.  Vi gick in på en klubb som hette Big Mounth ( dock ej Kattis å Marika då Kattis ej fick komma in med sina flipflops, tråk vakter). Blev inte allt för långvariga då man efter x antal timmar i alkoholens tecken var rätt så trött! 
Men summa sumarum en riktigt lyckad dag å kväll! 

Idag har vi hängt på stranden mest hela dagen, varit väldig varmt å skönt, jag tog till o med ett dopp! 
Alex kom å hängde med oss en sista gång innan våran road trip å innan han åker till Thailand. Han är verkligen en toppen kille väldigt lätt att umgås med, har verkligen varit en friskfläkt våra veckor här :) 

Nu är det packning och tvättning och fix inför morgondagens road trip!! Ska bli sjukt kul!  

Kram kram 

Fredrik Albin å Rasmus

Flaggor å Corona!Goa Alex

Jamie som vi hitta på gatan :)

Å vi tjejer :)Kommentera här: